top of page

Gourmet leikkeleet arkeen ja juhlaan

Hyväksymme valikoimaamme vain parhaimmat maut ja hienostuneimmat tuotteet. Tuottajamme ovat eurooppalaisia ja kotimaisia, pitkät perinteet omaavia ammattilaisia.

 

Monet ravintolat hyödyntävät tuotteitamme annoksissaan. Laajan valikoimamme avulla pystyy loihtimaan kotonakin esimerkiksi tavallista herkullisemman pizzan tai koota mieleisensä tapaslautasen.

 

Panostamme laadukkuuteen ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun, ja valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja vaatimaankin makuun. Valikoimassa on noin sata toinen toistaan herkullisempia tuotteita kulinaristisiin hetkiin. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme!

 

Alla muutama esimerkki tuotteistamme >

 

”Parman kinkku maistui viimeksikin niin pirskatin hyvälle” -Seppo

”Koiviston kylmäsavuporo ei ole koskaan tuottanut pettymystä” -Jaakko

Lyhyt esittely tuotteista

Eurooppalaiset salamit ja ilmakuivatut kinkut

Salamit ja ilmakuivatut kinkut tulevat Italiasta ja Espanjasta. Valikoimastamme löytyy myös saksalaisia ja unkarilaisia salameja. Tuottajina on pitkän linjan perheyrityksiä, kuten Fiorucci, Villani ja Subalpino.

Ilmakuivattu Pancetta tai Guanciale kuuluu aitoon pasta carbonaraan.

 

Bresaolasta saa maistuvan alkupalan rucolan, parmesan lastujen, pinjansiementen ja oliiviöljyn kera, vielä ripaus mustapippuria ja loraus balsamicoa niin ruokahalun herättäjä on valmis.

Calabra salami
Tuotteet

Kotimainen poronliha

Poronliha tulee Suomen Lapista. Tuottajina Lapin parhaimmat porotuottajat. Kylmäsavuporon lisäksi meiltä löytyy pakasteena muun muassa poron sisäfilettä, poron ulkofilettä, poronkäristystä- ja poron jauhelihaa sekä poron soppaluita. Poro on hyvää sellaisenaan tai oluen kanssa.

Kylmäsavuporo sopii erinomaisesti leivontaan. Kylmäsavuporo antaa suolaisiin piirakoihin ja voileipäkakkuihin täyteläisen maun ja ripauksen juhlavuutta.

Kylmäsavuporo

Kotimaiset leikkeleet, makkarat ja riistasäilykkeet

Laadukkaat makkarat ja paikan päällä siivutetut leikkeleet Keravalta, Ylöjärveltä ja Kemistä. Riipisen 100 % riistasäilykkeet karhun-, hirven- ja poronlihasta.

Kokeile myös suolalihaa hevosenpaistista, joka on herkullinen leikkele leivän päälle.

Riistasäilyke 100 % täysliha hirvi poro karhu Riipisen

Gourmet leikkeleet sekä poronlihatuotteet

arkeen ja juhlaan.

Koivisto | Tampere Kauppahalli

Est.1975

bottom of page